hirdetés
hirdetés

Dr. Csernus kapcsolati böngészője

Mi a legfontosabb az ideális partnerben?

Mi a legfontosabb az ideális partnerben? A kérdést sokan feltesszük párkeresésnél, kapcsolatban vagy kapcsolat végén. A velvet.hu arról is, hogy ki mit gondol az ideális nőről és az ideális férfiról.

hirdetés

A férfiak közül a legtöbben (47% százalék) úgy érzik, az ideális férfiban a legfontosabb, hogy kedves és megértő. Ezzel szemben a nők 41%-a szerint az a tulajdonság a legfontosabb az ideális férfira vonatkoztatva, hogy „elfogadja a nőt olyannak, amilyen”. 

A férfiak pont fele egyértelműen azt várja el elsősorban álmai nőjétől, hogy ne szóljon bele semmibe, hanem fogadja el urát úgy, ahogy az van. A nők 28%-a ezzel szemben nem pusztán azt érzi legfontosabb feladatának a kapcsolatában, hogy szerelmére mindent ráhagyjon, hanem még egy lépéssel tovább is megy, kifejezetten azt tartja kívánatosnak, hogy a nő felnézzen a férfira, elismerje őt. Azaz nemhogy belenyugodjon a status quóba és ne próbálja meg megváltoztatni, hanem kifejezetten örüljön annak, hogy élete párja olyan, amilyen. Ha ezek megvannak, nem is csoda, hogy az már a legkevésbé fontos, hogy a nőt ne zavarja, ha a férfi barátaival tölti az idejét.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja. 

 

Amenniyben érdekli a lélek, a pszichológia és az üzlet, akkor keresse az Üzlet&Pszichológia magazint.

online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Képzeljünk el egy banális példát: egy számunkra fontos eseményt szervezünk, e-mailben kiküldjük a meghívót néhány barátunknak, és valakitől nem kapunk választ. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!