hirdetés
hirdetés

Dr. Csernus kapcsolati böngészője

Mi a legfontosabb az ideális partnerben?

Mi a legfontosabb az ideális partnerben? A kérdést sokan feltesszük párkeresésnél, kapcsolatban vagy kapcsolat végén. A velvet.hu arról is, hogy ki mit gondol az ideális nőről és az ideális férfiról.

hirdetés

A férfiak közül a legtöbben (47% százalék) úgy érzik, az ideális férfiban a legfontosabb, hogy kedves és megértő. Ezzel szemben a nők 41%-a szerint az a tulajdonság a legfontosabb az ideális férfira vonatkoztatva, hogy „elfogadja a nőt olyannak, amilyen”. 

A férfiak pont fele egyértelműen azt várja el elsősorban álmai nőjétől, hogy ne szóljon bele semmibe, hanem fogadja el urát úgy, ahogy az van. A nők 28%-a ezzel szemben nem pusztán azt érzi legfontosabb feladatának a kapcsolatában, hogy szerelmére mindent ráhagyjon, hanem még egy lépéssel tovább is megy, kifejezetten azt tartja kívánatosnak, hogy a nő felnézzen a férfira, elismerje őt. Azaz nemhogy belenyugodjon a status quóba és ne próbálja meg megváltoztatni, hanem kifejezetten örüljön annak, hogy élete párja olyan, amilyen. Ha ezek megvannak, nem is csoda, hogy az már a legkevésbé fontos, hogy a nőt ne zavarja, ha a férfi barátaival tölti az idejét.

A teljes cikket ide kattintva olvashatja. 

 

Amenniyben érdekli a lélek, a pszichológia és az üzlet, akkor keresse az Üzlet&Pszichológia magazint.

online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!