hirdetés
hirdetés

 

Rólunk

 

Az Üzlet&Pszichológia magazin, az üzleti élet pszichológia oldalát mutatja be. Változatos cikkekkel és témákkal jelenünk meg 2 havonta. Főbb témáink, amikkel a magazinban találkozhatnak gazdaság&, menedzsment&, marketing&, coaching& és HR&.

 

 

Egy üzleti eredmény kialakulásában, egy reklámkampány hatékonyságában, egy vállalat sikeres működésében vagy akár a sarki fűszeres forgalmának változásában óriási szerepe van az egyes emberek hozzáállásának, interakciójának. Ahhoz, hogy ezt befolyásolni tudjuk, meg kell ismerni az emberi viselkedés - üzleti életben is tapasztalt - működési mechanizmusait. Magazinunk, az Üzlet&Pszichológia az üzlet emberi oldalával foglalkozik. 

 

 

Lapunk szólni kíván mindenkihez, aki emberekkel dolgozik, vezet, kiválaszt, vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik - HR-szakemberként, coachként, trénerként, tanácsadóként - a háttérből támogatják őket. Mindenkihez, aki nyitott arra, hogy többet tudjon meg saját maga, vagy üzleti partnerei, munkatársai motivációiról, mozgatórugóiról. Bemutatjuk a tudomány idevonatkozó eredményeit, és kézzelfogható, praktikus tudást adunk.

 

 

Szerezzen a mindennapi élet során is használható, a sikerhez elengedhetetlen tudást az Üzlet&Pszichológiával!

 

 

Magazin előfizetés Lapozzon bele a legújabb lapszámunkba!
hirdetés
hirdetés

Ritkán osztok meg magammal vagy a családommal kapcsolatos információt a Facebookon, elég erős hatás kell érjen ahhoz, hogy az éterbe kiáltsam a gondolataimat. Azért persze előfordul. Néhány évvel ezelőtt például emlékszem, hogy ügyet kellett intéznem, több lépcsőben, egymásra épülő folyamatokat banknál, kormányablaknál és az ELMŰ-nél. Már előre fáztam az egésztől, és biztos voltam benne, hogy úgysem sikerül kipipálni egy menetben mindent, annak ellenére, hogy minden hivatalos papír nálam lesz, ami csak létezik, és ráadásul órákat fogok várni mindenhol. A komoly kihívásnak tűnő ügyintézés annyira flottul ment, hogy el sem akartam hinni. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés