hirdetés
hirdetés

 

Rólunk

 

Az Üzlet&Pszichológia magazin, az üzleti élet pszichológia oldalát mutatja be. Változatos cikkekkel és témákkal jelenünk meg 2 havonta. Főbb témáink, amikkel a magazinban találkozhatnak gazdaság&, menedzsment&, marketing&, coaching& és HR&.

 

 

Egy üzleti eredmény kialakulásában, egy reklámkampány hatékonyságában, egy vállalat sikeres működésében vagy akár a sarki fűszeres forgalmának változásában óriási szerepe van az egyes emberek hozzáállásának, interakciójának. Ahhoz, hogy ezt befolyásolni tudjuk, meg kell ismerni az emberi viselkedés - üzleti életben is tapasztalt - működési mechanizmusait. Magazinunk, az Üzlet&Pszichológia az üzlet emberi oldalával foglalkozik. 

 

 

Lapunk szólni kíván mindenkihez, aki emberekkel dolgozik, vezet, kiválaszt, vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik - HR-szakemberként, coachként, trénerként, tanácsadóként - a háttérből támogatják őket. Mindenkihez, aki nyitott arra, hogy többet tudjon meg saját maga, vagy üzleti partnerei, munkatársai motivációiról, mozgatórugóiról. Bemutatjuk a tudomány idevonatkozó eredményeit, és kézzelfogható, praktikus tudást adunk.

 

 

Szerezzen a mindennapi élet során is használható, a sikerhez elengedhetetlen tudást az Üzlet&Pszichológiával!

 

 

Magazin előfizetés  
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés