hirdetés
hirdetés

 

Rólunk

 

Az Üzlet&Pszichológia magazin, az üzleti élet pszichológia oldalát mutatja be. Változatos cikkekkel és témákkal jelenünk meg 2 havonta. Főbb témáink, amikkel a magazinban találkozhatnak gazdaság&, menedzsment&, marketing&, coaching& és HR&.

 

 

Egy üzleti eredmény kialakulásában, egy reklámkampány hatékonyságában, egy vállalat sikeres működésében vagy akár a sarki fűszeres forgalmának változásában óriási szerepe van az egyes emberek hozzáállásának, interakciójának. Ahhoz, hogy ezt befolyásolni tudjuk, meg kell ismerni az emberi viselkedés - üzleti életben is tapasztalt - működési mechanizmusait. Magazinunk, az Üzlet&Pszichológia az üzlet emberi oldalával foglalkozik. 

 

 

Lapunk szólni kíván mindenkihez, aki emberekkel dolgozik, vezet, kiválaszt, vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik - HR-szakemberként, coachként, trénerként, tanácsadóként - a háttérből támogatják őket. Mindenkihez, aki nyitott arra, hogy többet tudjon meg saját maga, vagy üzleti partnerei, munkatársai motivációiról, mozgatórugóiról. Bemutatjuk a tudomány idevonatkozó eredményeit, és kézzelfogható, praktikus tudást adunk.

 

 

Szerezzen a mindennapi élet során is használható, a sikerhez elengedhetetlen tudást az Üzlet&Pszichológiával!

 

 

Magazin előfizetés Lapozzon bele a legújabb lapszámunkba!
hirdetés
hirdetés

Amikor elkezdtük összerakni a mostani lapszámot, még repkedtek a „Boldog új évet!” kívánságok, és miután a mostani tematika a boldogság, gondoltuk, vegyük ezt komolyan. Ki lesz boldog idén? Ki volt tavaly, és lesz jövőre? Lecsupaszítva a kérdést a bennünk rejlő boldogságpotenciálra. Azaz a kb. negyven százalékról beszélek, ami felett mi rendelkezünk tudatosan – derül ki az Oláh Attilával készült interjúból. Ami nem a genetikánk, és nem a váratlan események hatása, hanem egyszerűen a boldogságra való képességünk, törekvésünk. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés