hirdetés
hirdetés

 

Rólunk

 

Az Üzlet&Pszichológia magazin, az üzleti élet pszichológia oldalát mutatja be. Változatos cikkekkel és témákkal jelenünk meg 2 havonta. Főbb témáink, amikkel a magazinban találkozhatnak gazdaság&, menedzsment&, marketing&, coaching& és HR&.

 

 

Egy üzleti eredmény kialakulásában, egy reklámkampány hatékonyságában, egy vállalat sikeres működésében vagy akár a sarki fűszeres forgalmának változásában óriási szerepe van az egyes emberek hozzáállásának, interakciójának. Ahhoz, hogy ezt befolyásolni tudjuk, meg kell ismerni az emberi viselkedés - üzleti életben is tapasztalt - működési mechanizmusait. Magazinunk, az Üzlet&Pszichológia az üzlet emberi oldalával foglalkozik. 

 

 

Lapunk szólni kíván mindenkihez, aki emberekkel dolgozik, vezet, kiválaszt, vagy éppen értékesít nekik, és azokhoz is, akik - HR-szakemberként, coachként, trénerként, tanácsadóként - a háttérből támogatják őket. Mindenkihez, aki nyitott arra, hogy többet tudjon meg saját maga, vagy üzleti partnerei, munkatársai motivációiról, mozgatórugóiról. Bemutatjuk a tudomány idevonatkozó eredményeit, és kézzelfogható, praktikus tudást adunk.

 

 

Szerezzen a mindennapi élet során is használható, a sikerhez elengedhetetlen tudást az Üzlet&Pszichológiával!

 

 

Magazin előfizetés  
hirdetés
hirdetés

- Hogy ő? Ő a legtündéribb lány, akit ismerek: okos, vicces, kedves, segítőkész.

– Ugyanarról az XY-ról beszélünk? Arról az arrogáns, agresszív, rosszindulatú libáról?

– Mi vaaan?!

És tényleg, mi van? Hol az igazság?

Tovább...

 

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés