hirdetés
hirdetés

Menedzsment

Inkább mondd el magadtól, vagy Alex deríti ki

Az orosz nemzetiségű Alex Arutyunjannal beszéltünk, aki válságmenedzserként abból él, hogy képes felismerni a hazugságot. Hogyan csinálja, és mit tanulhatunk tőle?

hirdetés

Ízelítő a cikkünkből:

A kutatások alapján a hazudozásra már három évesen is képesek vagyunk, és bár ezek még könnyen felismerhetőek, mert nem számolnak a fogadó fél mentális képességeivel, 7-8 évesen már következetesen és a környezethez igazodva tudunk hazudni. De vajon a hazugság detektálásának képessége is velünk születik? És vajon a hazugsághoz hasonlóan fejlődik vagy fejleszthető? Mivel kétségtelen, hogy az üzleti és politikai élet nagy válságait is sokszor hazugságok okozzák, a témáról egy olyan szakemberrel, az orosz nemzetiségű Alex Arutyunjannal beszéltünk, aki kifejezetten az üzleti életben használja tudását.

 

Cikkünket teljes terjedelemben lapszámunk megvásárlásával érheti el.

online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!