hirdetés
hirdetés

Suzuki vezér

„Nem vagyok diktátoralkat”

A magyarországi Suzuki vezérének, Hiszasi Takeucsinak erőskezű főnöke, Oszamu Suzuki a példaképe, miközben kissé szégyenkezve ismeri el, hogy ő maga nem egy diktátoralkat. Interjú Hiszasi Takeucsival.

hirdetés

 

Ízelítő a cikkünkből:

A legtöbb japán hasonló “józan paraszti ésszel” gondolkodik, szigorú elvek szerint végzi a munkáját, és talán kevesebb teret hagy a személyiségének, mint a magyar munkavállalók.

A magyarországi Suzuki vezérének, Hiszaki Takeucsinak erőskezű főnöke, Oszamu Suzuki a példaképe, miközben kissé szégyenkezve ismeri el, hogy ő maga nem egy diktátoralkat.
A következetességet feleségétől tanulta meg, a neki járó szabadnapok legfeljebb felét veszi ki, miközben vallja: a válság alapozhatja meg a jövő sikereit...

 

Cikkeink teljes terjedelemben csak nyomtatott kiadásban érhetők el.
online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

Izsák Norbert
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!