hirdetés
hirdetés

 

Játékszabályzat

 

Kérjük, hogy a szabályzatot figyelmesen olvasd el, és csak akkor vegyél részt a játékban, ha az itt leírtakkal egyetértesz. A játékban való részvételed úgy minősül, hogy azt itt leírtakkal maradéktalanul egyetértesz és azokat elfogadtad.

 

A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. játékot hirdet az Üzlet&Pszichológia Facebook oldalán az oldal felhasználói számára „Mozijegy nyeremény” címmel.

A játék időtartama: 2015. április 24. - 2015. április 24.
Eredményhirdetés: 2015. április 27.

A játék menete: Tudásalapú nyereményjátékot hirdetünk meg a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. az Üzlet&Pszichológia Facebook oldalának kedvelői között. A játékban feltett kérdésre adott helyesen válaszolók között a leggyorsabbak megnyerik a Müller Péter  - Az élet művészete című előadásra belépőt.

A sorsolás nincs, a gyorsaság számít.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

 

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18. életévüket betöltött, természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak az Üzlet&Pszichológia Facebook oldalának kedvelőihez.

 

Nyeremények:

 5 db páros jegy 

A nyertesek az előadást az ÁVF Auditóriumban tekinthetik meg 2015. május 8-án. 

A nyerteseket e-mailben/privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

Amennyiben a nyertesek nem tartanak igényt, vagy nem jelentkeznek a nyereményért, vagy nem felel meg a játékszabályban leírt feltételeknek, arra az esetre, további 1 pótnyertest sorsolunk ki.

A pótnyertest illeti a nyeremény, ha az eredeti nyertessel valamelyik fent említett probléma áll fenn. Amennyiben az első pótnyertes sem felel meg a feltételeknek, abban az esetben második pótnyertes kerül kiválasztásra.

 

Személyes adatok kezelése:

 

A játékban való részvételhez esetlegesen a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. ezen információkat nem adja tovább. A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli. Az a rajongó, olvasó, aki a jövőben nem kíván névre szóló kereskedelmi ajánlatot kapni, adatai törlését kérheti az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-50057/2012.

 

Kik nem vehetnek részt a játékban?

 

A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

Felelősség kizárás

 

A Nyereményjátékok hiányosságáért, értesítési késedelemért a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. nem vállal felelősséget. A résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft.-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a résztvevőt terheli. A nyeremények átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a nyertes a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. -nek adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával szemben érvényesítheti.

A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékokban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A játék szervezője Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook. You are providing information to Professional Publishing Hungary Kiadó Kft. and not to Facebook.

hirdetés
hirdetés

- Hogy ő? Ő a legtündéribb lány, akit ismerek: okos, vicces, kedves, segítőkész.

– Ugyanarról az XY-ról beszélünk? Arról az arrogáns, agresszív, rosszindulatú libáról?

– Mi vaaan?!

És tényleg, mi van? Hol az igazság?

Tovább...

 

Találkozzunk a Facebookon!

hirdetés