hirdetés
hirdetés

Rejtett kapcsolataink

Produktív vagyok?

Mi kell a teljesítmény növeléséhez? Mennyit számít, hogy kivel töltjük az ebédszünetet és kihez fordulunk tanácsért?

hirdetés

 

ízelítő a cikkünkből:

A munkahelyi elégedettség és a munkatársakkal, főnökeinkkel való kapcsolataink mind-mind jelentős összefüggést mutatnak a mindennapok teljesítményével. Mi kell a teljesítmény növeléséhez? Valóban befoláysolja a munkám végeredményét, ha  kollégákkal megyek ebédelni?

Életünk során elsősorban teljesítményünk, eredményeink azok, amelyekhez mérten környezetünk értékel minket – főképp egy munkahelyen. Honnan tudjuk, hogy megfelelünk-e? A munkahelyi környezetet illetően a válasz egyszerű: a visszajelzésekből. Ehhez mind egyéni, mind szervezeti eszközök állnak rendelkezésre, használatuk pedig többnyire nem tudatos. Az egyén oldaláról ilyen visszajelző eszköz a teljesítmény, a szervezet részéről pedig annak értékelése. Hogy érhetjük el, hogy mindenki elégedett legyen?

 

Cikkünket teljes terjedelemben lapszámunk megvásárlásával érheti el.
online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

Bencsics Zsuzsanna
a szerző cikkei

Csigás Zoltán
a szerző cikkei

Vicsek András
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!