hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy ilyen időszak után mit tehetünk dolgozóink mentális és fizikai egészségéért?

Tarts velünk május 6-án a VI. HRPWR.HU ingyenes szakmai randira és ismerd meg a HR szolgáltatók válaszait!

Időpont:
2021. május. 06. 09:00
Helyszín:
Online stream

HRPWR.HU és az Üzlet & Pszichológia szaklap bemutatja a VI. Szakmai Randit: Egy ilyen időszak után mit tehetünk dolgozóink mentális és fizikai egészségéért?

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Természetesen mindenkinek magának kell újra megtalálnia önmagát, de nem mindegy, hogy ehhez mekkora lendületet biztosít a cég, ahol dolgozunk. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Időpont: 2020. május 6. 9.00 (élő, interaktív webinárium)
Felület: Cisco Webex

Program:

 Halott hősök nem mentenek életeket

Hogy várhatnánk el a vezetőktől, hogy figyelemmel legyenek a munkavállalók jóllétére, támogassák őket a mostani nehéz helyzetben, és közben magas szinten teljesítsenek, ha ők maguk sincsenek feltétlenül jól? Ha a menedzsment tagjai éjjel háromkor felriadnak, és nem tudnak újra elaludni; ha stressz és teljesítményszorongás nehezíti meg a hétköznapjaikat, vajon tényleg elvárható, hogy eközben empatikusak legyenek és nap, mint nap próbálják tartani csapataikban a lelket és a motivációt? A vállalati egészségprogram valójában olyan vezetőkkel kezdődik, akik jól vannak a bőrükben, testi-lelki-szellemi értelemben egyaránt.

Előadó: Länger Jelena, Ügyvezető, Longevity

 Miért is kell foglalkoznunk munkavállalóink mentális egészségével?

Ezerszer hallottunk már arról, hogy a munkahelyi légkör, munkahelyi kultúra milyen fontos a munkamorál és a teljesítmény szempontjából. Millió módszer, tréning és egyéb program létezik ezek formálására. Ugyanakkor ne áltassuk magunkat, nem csak a munkahelyi állapotok tudják rontani a teljesítményt. Jó hír, hogy nem vagyunk védtelenek a rajtunk kívül álló tényezők romboló hatásával szemben sem. Bemutatkozik a HR Care program.

Előadó: Szentiványi Zsuzsanna, EAP Üzletág vezető, HRCV Személyzeti Szolgáltató

 A miértek megtalálása, avagy a motiváció mint a mentális egészség alapköve

A 2020-as év rávilágított arra, hogy az embereket nem lehet külön magánemberként és külön munkavállalóként kezelni. A magánéleti stressz a munkahelyi teljesítményben is kimutatható.
Jó hír, hogy az egyéni stressz okait felfedhetjük a motivációtérképek segítségével, és ez alapján segíthetünk a munkavállalók energiaszintjének és mentális egészségének növelésében.

Előadó: Czagler Zsuzsanna, Motivációtérképezési szakértő és akkreditáló tréner, VIP Coaching Center

 Egészségmegőrzés testreszabottan, avagy előbb kérdezzük meg azokat, akiket támogatni szeretnénk

A munkáltatók ma már számtalan módon segíthetik a munkavállalók egészségmegőrzését, és a vírusnak köszönhetően az adatok is alátámasztják az egyes programok hatékonyságát. Azonban a hatékony egészségmegőrzés az igények felmérésével és az aktuális állapot megismerésével kezdődik, a top-down megoldások pedig nem mindig találnak célba és csak pénzkidobást jelentenek. Megoldásunk egy olyan eszközt helyez a középpontba, amellyel okosan lehet megtervezni a következő lépéseket és a jó helyen lehet megragadni a munkavállalói egészség témakörét.

Előadó: Füzér Gábor, Ügyvezető Igazgató, Assessment Systems

A programot folyamatosan frissítjük!

Amennyiben HR területen dolgozol, érdemes kihasználni az egyik leghatékonyabb információforrást: a rapid szakmai randinkat, ráadásul ingyenesen!
Ne maradj le, regisztrálj MOST! 

Kapcsolat:

Rendezvény: Székeli Dalma,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szponzoráció: Galambos Zsófia,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Szakmai partnereink:

     

   

A regisztrációval Jelentkező hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Jelentkező kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja (https://pphmedia.hu/adatkezeles). A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

 

 

Részvételi díj: a HR szakembereknek szóló rendezvény ingyenes!

Kapcsolat:

Rendezvény: Székeli Dalma,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szponzoráció: Galambos Zsófia,  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A regisztrációval Jelentkező hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Jelentkező kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja (https://pphmedia.hu/adatkezeles). A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés