hirdetés
hirdetés

Ami eddig működött, az nem visz tovább

Leszokólista

E havi coachingeszközünkben egy listát kapunk 20+1 olyan szokásról, amelyek a vezetőket a leginkább akadályozzák a további sikerek elérésében. Önnek melyikről kell leszoknia? 

hirdetés

Ízelítő a cikkünkből:

Engedje meg, kedves Olvasó, hogy gratuláljak!

Ahhoz, hogy ide eljusson, nagyon sokat kellett tennie. Ha ezt a lapot a kezébe veszi, minden bizonnyal kellő önismerettel rendelkezik, és törődik a saját fejlődésével, a munkájában pedig nagyszerű teljesítményt nyújt. Szakmai sikereit tudatosságának, alapos tudásának és képességeinek köszönheti.

Hogyan válhat egy sikeres ember még sikeresebbé?

Ehhez ajánlok egy coachingeszközt Marshall Goldsmith, korunk egyik legismertebb vezetői coachának ötlete alapján. 

„Rengeteg időt fordítunk arra, hogy megtanítsuk a vezetőknek, mit tegyenek. Azzal azonban nem foglalkozunk, hogy milyen tulajdonságaikat gyomlálják ki. Az általam megismert vezetők felének pedig pontosan erre van szüksége” – idézi Peter Drucker bölcs mondását Goldsmith. A sikeres vezetőkre – és azokra is, akik nem vezető beosztásban értek el sikereket – számos olyan, kellemetlen viselkedésforma jellemző, melyek a helyzetük velejárói, az elért teljesítményükkel párhuzamosan alakultak ki.

Szerző: Szabados Andrea

Kiváncsi a listára? Cikkünket teljes terjedelemben az Üzlet&Pszichológia aktuális lapszámának megvásárlásával érheti el. 

online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Képzeljünk el egy banális példát: egy számunkra fontos eseményt szervezünk, e-mailben kiküldjük a meghívót néhány barátunknak, és valakitől nem kapunk választ. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!