hirdetés
hirdetés

Tervezés

Elefántösvények

Tervezni jó dolog. Tervektől eltérni még jobb. Tervezni felesleges. Tervektől eltérni butaság. Vajon melyik igaz a fenti állítások közül? És erre a kérdésre ki tud válaszolni?

hirdetés

 

Ízelítő a cikkünkből:

A modern parkrendezés világában elefántutaknak is hívják azokat az ösvényeket, melyeket az előre eltervezett gyalogutak mellett vagy azokat összekötve kitaposnak a járókelők, hogy lerövidítsék az útjukat. Hisz az elefántok se nézik, hogy merre kellene menniük, egyszerűen csak az ösztönüket követve hagyják egymás után súlyos lábnyomaikat a természetben. Követik ezzel megérzéseiket, gyakorolják be régóta megrögzött szokásaikat, vagy hagyják figyelmen kívül a külvilágból érkező, ellenkező irányú jelzéseket.

 

Cikkünket teljes terjedelemben lapszámunk megvásárlásával érheti el.
online lapszámvásárlás >> 
nyomtatott lapszámvásárlás >> 
online előfizetés >>
nyomtatott előfizetés >>

 

Bánhidi Brigitta
szerző

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!