hirdetés
hirdetés

Újrakezdés a nulláról

Kiégés vagy zsákutca?

Írásom főszereplője egy fiatal cégvezető, aki általában mindenkire kellemes benyomást tesz. Kommunikatív készségei, elegáns stílusa modern menedzseralkattá varázsolják. Egy innovatív fiatal. Kívülről tekintve mindene megvan: boldog ember... lenne, ha valójában nem heverne romokban az élete.

hirdetés

Nevezzük Zoltánnak, egy előadásom után keresett meg, és a cége részére kért személyiségfejlesztő tréninget. Személyes megismerkedésünk során először csak a cégéről és a terveiről beszélt, lelkes és bizakodó volt. Utána személyesen is megkeresett magánéleti problémáival. Akkor már kevésbé éreztem a pozitív lendületet.

A cikk teljes tartalmát a 2017. február-márciusi lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Pólus Enikő
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Amikor elkezdtük összerakni a mostani lapszámot, még repkedtek a „Boldog új évet!” kívánságok, és miután a mostani tematika a boldogság, gondoltuk, vegyük ezt komolyan. Ki lesz boldog idén? Ki volt tavaly, és lesz jövőre? Lecsupaszítva a kérdést a bennünk rejlő boldogságpotenciálra. Azaz a kb. negyven százalékról beszélek, ami felett mi rendelkezünk tudatosan – derül ki az Oláh Attilával készült interjúból. Ami nem a genetikánk, és nem a váratlan események hatása, hanem egyszerűen a boldogságra való képességünk, törekvésünk. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!