hirdetés
hirdetés

Újrakezdés a nulláról

Kiégés vagy zsákutca?

Írásom főszereplője egy fiatal cégvezető, aki általában mindenkire kellemes benyomást tesz. Kommunikatív készségei, elegáns stílusa modern menedzseralkattá varázsolják. Egy innovatív fiatal. Kívülről tekintve mindene megvan: boldog ember... lenne, ha valójában nem heverne romokban az élete.

hirdetés

Nevezzük Zoltánnak, egy előadásom után keresett meg, és a cége részére kért személyiségfejlesztő tréninget. Személyes megismerkedésünk során először csak a cégéről és a terveiről beszélt, lelkes és bizakodó volt. Utána személyesen is megkeresett magánéleti problémáival. Akkor már kevésbé éreztem a pozitív lendületet.

A cikk teljes tartalmát a 2017. február-márciusi lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Pólus Enikő
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ritkán osztok meg magammal vagy a családommal kapcsolatos információt a Facebookon, elég erős hatás kell érjen ahhoz, hogy az éterbe kiáltsam a gondolataimat. Azért persze előfordul. Néhány évvel ezelőtt például emlékszem, hogy ügyet kellett intéznem, több lépcsőben, egymásra épülő folyamatokat banknál, kormányablaknál és az ELMŰ-nél. Már előre fáztam az egésztől, és biztos voltam benne, hogy úgysem sikerül kipipálni egy menetben mindent, annak ellenére, hogy minden hivatalos papír nálam lesz, ami csak létezik, és ráadásul órákat fogok várni mindenhol. A komoly kihívásnak tűnő ügyintézés annyira flottul ment, hogy el sem akartam hinni. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!