hirdetés
hirdetés

TED

Kiégés ellen van orvosság

Nigel Marsh, több nagysikerű, önéletrajzi ihletettségű, szórakoztatóan megírt könyv szerzője az egyik legnézettebb TED-előadásban szarkasztikus humorral és öniróniával beszél arról, hogy a munkahelyi taposómalom mellett lehet-e kiegyensúlyozott életet élni, és ha igen, vajon miként.

hirdetés

Nigel Marsh 25 éven át dolgozott marketinges szakemberként, méghozzá igen magas beosztásokban, és nem is sikertelenül. Olyan márkák kampányait vezette, mint a Mars, a Fiat, a Pepsi, regionális csoportvezetőként 36 iroda 1000 munkatársa felett diszponált, vezetett saját céget, és végül családjával együtt egy vonzó munkalehetőség miatt Ausztráliában kötött ki. Aztán negyvenévesen egy leépítésnek köszönhetően kiszállt a mókuskerékből, és úgy döntött, hogy ha már így alakult, egy évig nem is keres más munkát, csak négygyermekes családjának él, akiket korábban meglehetősen elhanyagolt a hajszolt munkatempó mellett. Ez alatt az egy év szünet alatt sok mindent átértékelt, és ha a bölcsek kövét nem is találta meg, de hasznos tanácsokkal mindenképpen szolgál a munka és a magánélet harmonikus összehangolásáról. 

A cikk teljes tartalmát a 2016/2017. decemberi-januári lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Barta Judit
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Képzeljünk el egy banális példát: egy számunkra fontos eseményt szervezünk, e-mailben kiküldjük a meghívót néhány barátunknak, és valakitől nem kapunk választ. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!