hirdetés
hirdetés

Irány az Egyesült Arab Emirátusok!

Gazdagság, adónélküliség, jelentős piaci kereslet szinte mindenre

Mitől lett olyan népszerű üzleti irány az elmúlt két évben az Egyesült Arab Emirátusok (UAE)? Közöttük is annak legnagyobb városai, az óriási pénzügyi központok: Abu-Dzabi és Dubaj. Erre kapunk választ és az üzleti jelenléthez hasznos tanácsokat a Piac & Profit június 19-én Budapesten megrendezendő konferenciáján.

hirdetés

Az Emirátusok 7 emírség frigyének köszönhetően alakult meg a 70-es évek elején, ma pedig az egyik legsikeresebb és leggazdagabb ország.   A jó üzleti érzékkel megáldott üzletemberek már ott vannak a rendkívül igényes piacon, ahol nincs adó, de mégsem offshore terület. A világ egyik legnagyobb pénzügyi központja.

De mi van az olajbizniszen és a pénzügyi szolgáltatásokon túl?

Főként az új technológiákra van nagy kereslet. De az élelmiszerek, a járművek, luxuscikkek gyártóinak, forgalmazóinak, az építőiparosoknak, az ingatlanbefektetőknek is van mit keresnie a migráns munkavállalókat nagy számban felszívó országban. A marketingesek, a startupok, a vízhasznosítással. megújulókkal foglalkozók is nagy érdeklődésre számíthatnak. De a profi üzleti tárgyalóképesség, jelentős felkészültség bizony nélkülözhetetlen az arab üzletemberekkel szemben ülve. Jó, ha a piacot nagyon jól ismerő tanácsadókkal konzultál, ha komolyan bent szeretne lenni ezen a piacon. A konferencián ott lesznek, s mindent megkérdezhet tőlük. Konkrét segítséget, tanácsokat is adnak.

A világ és Magyarország is készül a 2020-as Dubai Világkiállításra. Ez lesz az a pillanat, amikor még jobbak az esélyek, mint bármikor! Tudta, hogy van már Magyarországnak kinevezett 2020 Dubai Expo kormánybiztosa? Nem is olyan elérhetetlen, hogy az ön cége is ott legyen a világ legnagyobb üzleti seregszemléjén.

Az Emirátusokat jól ismerő, ott gyakorlatot szerzett előadóktól mindent megtudhatunk a rendkívül jó adottságú piacról, az adózási, jogi, cégalapítási, munkavállalói körülményekről, az ország üzleti kultúrájáról, az üzletkötés specialitásairól, az exportfinanszírozásról és az eredményes jelenléthez hozzájáruló szolgáltató infrastruktúráról.

Tekintse meg az Irány az Egyesült Arab Emirátusok! – UAE–Magyar Üzleti Fórum konferencia (június 19. Budapest, Sugár Üzletközpont, Rendezvénycsarnok)  programját és regisztráljon! A programról és a nagyon kedvezményes regisztrációról a képre kattintva tájékozódhat:

(x)

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Képzeljünk el egy banális példát: egy számunkra fontos eseményt szervezünk, e-mailben kiküldjük a meghívót néhány barátunknak, és valakitől nem kapunk választ. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!