hirdetés
hirdetés

Változni tudni kell!

A macaronkészítés fortélyai

Újév kezdetén általában elgondolkodunk azon, hogy miben kellene változnunk. Sorra vesszük például, hogy le kéne adni a felszaladt pluszkilókat, illene egészségesebben étkezni, abbahagyni a dohányzást, többet sportolni, kevesebbet dolgozni, és több minőségi időt tölteni a párunkkal. Jól hangzik, na de hogyan kell ezt csinálni? Úgy igazából. 

hirdetés

Ma már rengeteg önfejlesztő könyv és céges tréning hirdeti, hogy merjünk kilépni a komfortzónánkból, hiszen az igazi élet ott kezdődik. Elméletben trendi lett változni. Amíg csak beszélünk vagy olvasunk róla, addig gyerekjátéknak tűnik az egész. Gyakorlati szinten azonban hamar rájövünk, hogy változni nehéz, különösen, ha jól bejáratott szokásainkról van szó. Ilyenkor szembesülünk a rugalmatlanságunkkal, lélektani határainkkal, és máris megszületik a „béna vagyok” és az „ehhez kevés vagyok” érzése.

A cikk teljes tartalmát a 2017. február-márciusi lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Lauter Adrienn
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ritkán osztok meg magammal vagy a családommal kapcsolatos információt a Facebookon, elég erős hatás kell érjen ahhoz, hogy az éterbe kiáltsam a gondolataimat. Azért persze előfordul. Néhány évvel ezelőtt például emlékszem, hogy ügyet kellett intéznem, több lépcsőben, egymásra épülő folyamatokat banknál, kormányablaknál és az ELMŰ-nél. Már előre fáztam az egésztől, és biztos voltam benne, hogy úgysem sikerül kipipálni egy menetben mindent, annak ellenére, hogy minden hivatalos papír nálam lesz, ami csak létezik, és ráadásul órákat fogok várni mindenhol. A komoly kihívásnak tűnő ügyintézés annyira flottul ment, hogy el sem akartam hinni. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!