hirdetés
hirdetés

Változni tudni kell!

A macaronkészítés fortélyai

Újév kezdetén általában elgondolkodunk azon, hogy miben kellene változnunk. Sorra vesszük például, hogy le kéne adni a felszaladt pluszkilókat, illene egészségesebben étkezni, abbahagyni a dohányzást, többet sportolni, kevesebbet dolgozni, és több minőségi időt tölteni a párunkkal. Jól hangzik, na de hogyan kell ezt csinálni? Úgy igazából. 

hirdetés

Ma már rengeteg önfejlesztő könyv és céges tréning hirdeti, hogy merjünk kilépni a komfortzónánkból, hiszen az igazi élet ott kezdődik. Elméletben trendi lett változni. Amíg csak beszélünk vagy olvasunk róla, addig gyerekjátéknak tűnik az egész. Gyakorlati szinten azonban hamar rájövünk, hogy változni nehéz, különösen, ha jól bejáratott szokásainkról van szó. Ilyenkor szembesülünk a rugalmatlanságunkkal, lélektani határainkkal, és máris megszületik a „béna vagyok” és az „ehhez kevés vagyok” érzése.

A cikk teljes tartalmát a 2017. február-márciusi lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Lauter Adrienn
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Amikor elkezdtük összerakni a mostani lapszámot, még repkedtek a „Boldog új évet!” kívánságok, és miután a mostani tematika a boldogság, gondoltuk, vegyük ezt komolyan. Ki lesz boldog idén? Ki volt tavaly, és lesz jövőre? Lecsupaszítva a kérdést a bennünk rejlő boldogságpotenciálra. Azaz a kb. negyven százalékról beszélek, ami felett mi rendelkezünk tudatosan – derül ki az Oláh Attilával készült interjúból. Ami nem a genetikánk, és nem a váratlan események hatása, hanem egyszerűen a boldogságra való képességünk, törekvésünk. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!