hirdetés
hirdetés

Hazudj, ha tudsz!

A hazugságjelek városi legendák?

Hazudj, ha tudsz! Emlékszel még a sorozatra? Főhőse Dr. Cal Lightman, akit Tim Roth alakított, zavarba ejtően jól olvas az emberek arcáról, gesztusaiból és reakcióiból. Egy pszichológus zseni, aki még a legapróbb arcizomrándulásból is következtetni tud bárki őszinteségére vagy megtévesztő szándékára. Lightmannek egyszerűen képtelenség hazudni!

hirdetés

A Hazudj, ha tudsz sorozat hétről hétre nézők millióit szegezte a képernyők elé, ami nem meglepő, hiszen életünk mely területén ne vennénk hasznát annak a tudásnak, amellyel lényegében az emberek fejébe láthatunk? Milyen jó lenne tudni, hogy mit gondol rólunk valójában a főnökünk, szimpatikusak vagyunk-e a másik embernek vagy sem, kiben bízhatunk, és kit volna jobb minél messzebbre elkerülni. 

A cikk teljes tartalmát a 2017. júniusi-júliusi lapszámunkban találja.

A megrendeléshez kattintson ide.

Kugler Ádám
a szerző cikkei

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

People skill, azaz a „skillek”, kompetenciák, erősségek királynője maga az emberismeret. Sok örömet hoz, ha van, és sok csalódást, ha ez nem az erősségünk. Meggyőződésem, miszerint én biztos jó emberismerő vagyok, az utóbbi fél évben igencsak megkérdőjeleződött bennem, amikor is nyílt órákat voltam kénytelen megtekinteni iskolaválasztás címszó alatt. Tovább...

Találkozzunk a Facebookon!