hirdetés
hirdetés
hirdetés
Barabási Albert-László-interjú

Barabási Albert-Lászlóval beszélgettünk arról, hogy mire számíthatunk az öregedésünk során kreativitásban, illetve hogy mi volt éelte legrosszabb döntése. 

Vigyázat, provokatív tartalom!

F. Várkonyi Zsuzsa több évtizedes pszichológusi és coach tapasztalatát összegezte a mai magyar segítői szakmai piac kihívásaival kapcsolatban.  

hirdetés
Egy bébiételmárka sikersztorija

Egy bébiételeket gyártó és forgalmazó vállalat évek óta küzdött már a konkurenciájával. Egy napon – a csődhöz közel – az ügyvezető igazgató összehívta az embereket, innoválásra kérve őket.... Hogy mi történt ezután?

Pszichológus a cégnél

Magyarországon még kevés olyan vállalatról hallani, amelyik teljes állású pszichológust foglalkoztat. A Green Foxnál négy pszichológus is van.

Nárcizmus a gyakorlatban

Egy nárcisztikus személyiségzavaros emberrel való találkozás a legtöbbünkből értetlenséget, bosszankodást, döbbenetet; akár dühöt vagy megbántottságot vált ki. Mit kezdjünk ezzel?

4 tipp

A pszichológia és a gazdaságtan sokat foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy a jutalmak hogyan hatnak a motivációra. A hatás sok esetben egyedi, nem kézenfekvő...

hirdetés
Informális kapcsolatok ereje

Baráti kapcsolatok, informális csoportok, rejtett hálózatok minden vállalatban vannak – ez törvényszerű jelenség. A kérdés, hogy mit kezd ezzel egy vezető. 

Történetesen...

Azt már tudjuk, hogy történetmeséléssel könnyebben „el tudjuk adni” a céljainkat, ötleteinket, gondolatainkat – de vajon miért?

War for talent

Hogy néz ki az agilitás a mindennapokban? Azon belül is az employer brandingben? 

Bizalom a munkahelyen

Önbizalom kérdés a karrier? Biztos, hogy csak azért maradunk egy cégnél, mert annnyira szeretjük? És nem azért, emrt nem merünk kilépni? 

A nem tudás kora

Ahogy a szülői szerepek és fókuszpontok is változtak az elmúlt évtizedekben, úgy a vezetői feladatok is. De sokszor erről mintha nem vennénk tudomást... 

Esettanulmány

A pokol útja is jó szándékkal van kikövezve... Gondolhatjuk az alábbi kommunikációs bakikat olvasva. 

Pszicho-filmkritika: a QUEEN sztori

A QUEEN erejét - a tehetségük mellett - talán a tagok különböző személyisége és közös elhivatottsága adta.

Tanácsadás

Sok vezető magányosan ebédel, ami szimbolikus. Hogy lehet belülről jól kezelni a vezetői magányt? 

Gondolatok a jövő szervezetéről

A mesterséges intelligencia több területének fejlődése már ma is befolyásolja a munkakörnyezetünket, de olyan részei, mint a gépi tanulás és a robotika, alapjaiban fogják átalakítani azt az elkövetkező két évtizedben. Mit tehet egy vezető ma, ha nem akar lemaradni?

Zukunft Personal Hungary

A Zukunft Personal Hungary 2018. november 7-én és 8-án várja a hr aktualitásai iránt érdeklődő szakembereket. Jegyek elővételben 50 százalékos kedvezménnyel, már 2000 Ft-tól elérhetők a www.hungary.zukunft-personal.com/hu oldalon.

T U D A T O S S Á G!

Azt mindannyian tudjuk, hogy az egészséget fontos megőrizni, vagy hogy a vízzel fontos lenne spórolni, és a fogyasztásunkat összességében csökkenteni kellene, de vajon miért nem lesz ebből a tudásból tett vagy gyakorlat?

Coaching esettanulmány

Péter egy 80 fős szoftvercég tulajdonosa, ügyvezetője. Nem hitt a coachingban, mégis coachhoz fordult...

hirdetés

Képzeljünk el egy banális példát: egy számunkra fontos eseményt szervezünk, e-mailben kiküldjük a meghívót néhány barátunknak, és valakitől nem kapunk választ. Tovább...

hirdetés

Partnereink

Találkozzunk a Facebookon!